Най-добрият GPS за кола!
10.03.2015  //  By:   //  Без категория  //  No Comment

Светът1600x900 се глобализира с всяка година и става все по-отворен. Благодарение на отворените граници можем да посетим всяка точка на света, но дали ще се ориентираме, когато стигнем, е друг въпрос.

Именно за целите на ориентирането са разработени модерните GPS навигационни системи – да ви улеснят из вашия път, да направят живота ви по-лесен, да стигнете където трябва, без да губите излишно време.

Разбира се, както във всеки бранш, и в този има доказани и посредствени марки! Една от компаниите, станали символ на сигурност, устойчивост, качество и добри цени е Hesperus. Тя е специализирана в разработката на GPS за кола, GPS за камион, таблет с GPS и GPS аксесоари.
Продуктите на Hesperus са пример за съвършено единство между хардуер и софтуер! Можете да се уверите сами в това твърдение, като посетите онлайн магазина на фирмата Hesperus.bg , където са изложени продуктите – разгледайте характеристиките им и изберете своя. В случай на затруднение, обадете се на екипа, който ще ви съдейства в избора ви.

Смартфон или специализирано GPS устройство?

Според мнозина смартфоните предлагат всички характеристики на GPS системите, което донякъде е вярно, но само при най-високия клас смартфони, които са доста скъпи.

Специализираните GPS устройства изпъкват не само с  хардуерни, но и със софтуерни модификации, разработени специално за нуждите на навигацията. При смартфоните нещата не стоят по този начин.

Освен това специализираните GPS системи са значително по-достъпни – дори най-високият клас се предлагат на 2-3 пъти по-ниски цени от тези на високия клас смартфони, а техническите предимства са повече от очевидни – антените са свръхчувствителни, софтуерът е изпипан до съвършенство, дизайнът е страхотен, батерията е оптимизирана за нуждите на отдалечената връзка между устройството и сателитите, а дори не съм изброил и 5% от характеристиките!

Спряхте ли се на конкретен модел?

Колко средства можете да отделите? Да кажем, че разполагате с около 140 лв – поръчайте си GPS Hesperus Hi-70 PowerFUL . Устройството е със 7-инчов екран, бърз процесор с възможност за 3D визуализация на сгради, mini USB, microSD, антена с висока чувствителност, стойка за кола, зарядно за кола, подробни карти за България и цяла Европа, слушалки, писалка, калъф и много други екстри.

Не се сещам за смартфон в този ценови диапазон, който дори да се доближава до тези характеристики. Ако вие попаднете на такъв модел, споделете го с нас, за да го пуснем в продажба в нашия магазин Hesperus.bg

Имате ли въпроси? Ако да, не се колебайте да ни се обадите. Ще се постараем да предложим индивидуално решение на нуждите ви, каквито и да са те, на разумна цена.

About the Author :

Leave a reply