GPS навигация за кола
19.02.2015  //  By:   //  Без категория  //  No Comment

GPGPS за колаS навигация за кола

През пролетта птичките и пчеличките се завръщат по нашите земи, дърветата се разлистват, а цветята ни омайват със своите аромати и цветове! Да, тя е все по-близо.

Готови ли сте за чудни пикници сред живописни природни гледки, окъпани от топли слънчеви лъчи? Ако да, изберете мястото, качете се в автомобила и давайте смело напред!

Обаче, скъпи читатели, обмислете някои практически проблеми – например храната, облеклото (времето все още е променливо), както и изборът на GPS система за вашия автомобил. Ако не познавате региона, към който сте потеглили, тя е направо задължителна добавка към вашето оборудване, защото може да ви спести много време и нерви.

Снабдяването с GPS навигация за кола все още се подценява от мнозина, но тя има твърде много предимства – например не изисква постоянен достъп до интернет за своето функциониране. По този начин, настройвайки предварително вашия маршрут, ще получавате навигационни данни в офлайн режим.

И тук идва изборът на подходящо устройство. Предлагам ви да се възползвате от предложенията на реномиран производител, какъвто е Hesperus, защото хардуерните продукти на тази компания са снабдени с великолепен софтуер, който е съпроводен с предварително инсталирани детайлни карти на България и Европа.

Ако пък си вземете таблет от Hesperus.bg, ще можете да му инсталирате всякакви допълнителни приложения от Google Play, с които да разширите и без това огромните му софтуерни възможности, тъй като устройството работи на Android OS. Дори можете да настроите цветовата гама на екрана да се променя в зависимост от осветеността на средата. Ако ще пътувате вечер, меката светлина е достатъчна, но през деня тя не стига и яркостта на екрана се увеличава. Но ще спра дотук с изброяването на софтуерните екстри, тъй като и 10 статии няма да ми стигнат.

GPS системите за кола на Hesperus.bg са с премиум качество, лесни са за използване, преносими са и не на последно място – цените им са супер!

Освен това бихте могли да си купите специализирано решение както за автомобила, така и за вашия камион.

Заинтригувах ли ви? Заповядайте в уебсайта на Hesperus.bg и прочетете повече. Ако пък имате въпроси, не се колебайте да ги зададете.

About the Author :

Leave a reply