Дилъри

 

 

 Това предложение е отправено към всички  търсещи нови възможности за работа. Набираме амбициозни и пробивни хора с добри комуникативни възможности и познания в областта на GPS навигации и таблети.

    Фирма Webspace LTD ви предоставяме изгодна и печеливша алтернатива за допълнителни доходи съобразени с вниманието и времето, което отделяте на работата. Ние не ви ангажираме с фиксирано работно време, като по този начин ви даваме правото да използвате деня си пълноценно без да се съобразявате с определени часове и задължения. Имате повече свободно време без да губите възможността за допълнителни приходи.

    Чрез работата, която ви предлагаме, фирма Webspace LTD има за цел разширяване на кръга от клиенти, за да може повече хора да имат достъп до привлекателната ценова политика, която следваме. Извършваната дейност е определена по програмата "Мобилен Дилър".

    Например: имате познати, приятели, колеги или контакти в други фирми - физически и юридически лица, които в определен момент биха закупили GPS Навигации или таблети.

    Вашата задача е да запознаете потенциалните клиенти с условията, които предлагаме като цени и налични артикули, след което при извършване на продажба така наречения Мобилен Дилър получава като приход процент от сделката.

    Ние не ви ограничаваме по никакъв начин. Няма минимален оборот, който да изискваме да се постигне, няма и фиксирано работно време. Можете само да печелите и фирма Webspace LTD ви предлага изгодна възможност.

    За по-подробна информация относно начините на работа, моля, позвънете на телефон 0895469266 за уговаряне на среща.