Information
Search

За нас

Интернет магазин hesperus.bg е специализиран в продажбата на GPS навигация за автомобили, таблети с навигация, навигация за камиони и аксесоари, мултимедии за автомобили. В hesperus ще откриете голям избор на модели на доказано най-ниски цени. Пазарувайте онлайн и се сдобийте с качествена навигация или мултимедия с подробни карти. Следете нашите промоционални цени  и разпродажби и се възползвайте от ниските цени. Всички наши продукти се изпращат до 24 часа с опция „преглед и тест”. 

Фирмата предлага и навигационните системи HESPERUS.

HESPERUS е марка с дългогодишни традиции на азиатския пазар. Името й е свързано с производството на висококачествени навигационни системи на достъпни цени. Благодарение на фирма УЕБСПЕЙС ЕООД марката стъпва на българския и европейския пазар. Българските потребители първи ще имат тази възможност да се докоснат до високотехнологичните и качествени продукти. 

В превод Hesperus означава Вечерница. Това е най-ярката звезда на небосклона. От най-древни времена тя е била пътеводител и главен ориентир на пътешествениците. 

Фирма УЕБСПЕЙС ЕООД е официален вносител носещ изключителните права на марката за България, имаща за цел да я представи по най-добрия начин.

Защо да изберете нашият онлайн магазин? – Всички продукти са с гарантиран произход и качество на изработка и на конкурентно ниски цени от вносител. Разнообразието от артикули и качественото следпродажбено обслужване за всички наши клиенти също не е за подценяване.

С нас спокойствието при покупка Ви е гарантирано!

При изникнали въпроси ние сме на разположение на GSM: 0896348648 или e-mail: webspace.ltd@gmail.com.